Veel gestelde vragen ;

Voor iedereen die zich afvraagd hoe het nou zit met de inkt :

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/tatoeages-en-permanente-make-up/inhoud/gezondheidsrisico-s-tatoeagekleurstoffen

Werk je op afspraak ? Ja, ik werk op afspraak

Hoe zit het met privacy ? Woensdag, vrijdag en zaterdag na 14:00 uur bestaat de mogelijkheid om een privé afspraak in te plannen. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoeveel kost een tatoeage ? Het is vooraf niet te bepalen hoe duur het zal worden. Maak van te voren een afspraak zodat we het e.e.a. door kunnen nemen. Een kleine tattoeage is vanaf € 60,00.

Hoe oud moet ik zijn voor een tattoeage ? Volgens de wet mag je gatatoeeerd worden vanaf 12 jaar onder ouderlijk toezicht. Ik werk vanaf 16 jaar onder ouderlijk toezicht, vanaf 18 jaar is de toezicht niet meer nodig.

Zijn er ook voorbeeldmappen waar ik uit kan kiezen ? Ja, er zijn enkele voorbeelden beschikbaar, maar ik maak de tatoeages op maat. Je kan altijd langs komen met een idee, dan kunnen we er samen over praten zodat het een tatoeage wordt die bij jou past. Er zijn ook zelfgemaakte tekeningen die kunnen je inspiratie geven.

Zet je ook een tattoeage die ik zelf heb ontworpen ? Neem je ontwerp mee en laat hem even zien. Het ligt er namelijk aan wat voor tekening het is. Het moet tattoo-technisch wel te doen zijn, en als artiest moet ik er wel achter staan.

Hoe moet ik mijn tatoeage verzorgen ? Ik volg de officiële richtlijnen van de GGD. Je krijgt na het zetten van je tattoeage een uitleg over hoe je de tatoeage moet verzorgen en je krijgt een lijstje mee waar alles duidelijk op staat.

Moet mijn tattoeage bijgewerkt worden ? Soms is dat nodig, daarom wil ik je na 4 of 6 weken terug zien, zodat ik de tattoo kan inspecteren. Als je tattoo eventueel bijgewerkt moet worden is dit natuurlijk gratis. 

Knap je ook tatoeages op waar ik niet meer tevreden over ben ? Dat ligt er een beetje aan in welke staat de tattoeage is. Maak een afspraak om je bestaande tattoeage te laten zien, dan kan ik aan de hand daarvan bepalen of ik hem kan / wil opknappen.

Ik ben niet (meer) tevreden met mijn huidige tattoo. Kan je hier iets mee doen?  Laseren doe ik niet, maar ik kan wel een mooie cover-up voor je ontwerpen. Houd er wel rekening mee dat in sommige gevallen de bestaande tattoeage gedeeltelijk zichtbaar kan blijven.

Tatoeër je ook met as in de inkt verwerkt ? Nee.

Zet je ook piercings ? Nee.

Kan ik mijzelf ook bij jou laten laseren ? Nee.

Ik heb geen oppas voor mijn kinderen mag ik ze meenemen ? Nee, één van mijn huisregels: onder de 12 jaar geen toegang op de werkvloer.

Mag ik mijn hond / huisdier meenemen ? Nee.

Mag ik mijn eten meenemen ? Dat mag, maar je mag niet eten en drinken op de werkvloer.

 

 

Terug naar de hoofdpagina